Показать сообщение отдельно
Старый 28.10.2018, 12:44   #28
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Субсидия - история "любви"))

Привіт знаючим Хто знає як трактується цей пункт
"двох розмірів прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб станом на кінець періоду, за який враховуються доходи, - у разі призначення житлової субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива і оплату житлово-комунальних послуг"

Ситуація така що людям які працюють погодинно (мають менше мінімального розміру оплати праці, на двох фактично біля 6000), нарахували дохід у 5200 приблизно на кожного, і субсидії немає. Пояснили що цей пункт стосується тих, в кого індівідуальне опалення і мається на увазі придбання газу для індівідуальних потреб (опалення) і вони підпадають під інший пункт нарахування доходу, а саме:
" трьох розмірів прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб станом на кінець періоду, за який враховуються доходи, - в усіх інших випадках."

Але ж якщо почитати постанову " про субсидії( якось так)" з початку, ми бачимо, що у комунальні послуги у входить:
" послуги з постачання та розподілу природного газу, постачання та розподілу електричної енергії, постачання теплової енергії, постачання гарячої води, централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, поводження з побутовими відходами;" Виходить, при централізованому опаленні цім людям потрібні були рахувати не три, а два прожиткових мінімумів? Бо вони газ скраплений не купують, а купують у постачальника теплову енергію( комунальні послуги) Може хтось зустрічав пояснення цього пункту в офіційних джерелах? Чи все трактується за розумінням робітників організацій, які назначають субсидії? Цікаво, що в папірці просто написали - "дохід менше мінімального" а казки усно розповідали. Враховуючі контингент та компетентність робітників соцслужб у маленькому райцентрі, я вважаю, що там просто всім пофіг і ніхто не розбирався, але щоб вести аргументовану бесіду людям потртібні якісь аргумени, щоб якось розібратися в цій ситуації.
А пункт про мінімалку дійсно дивний я почитав. Наприклад я б починав з того, що як трактувати "вони отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати, встановленої на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії; та/або
вони не сплатили єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування ..... Я розумію це так, що крім "менш мінімалки" ще умова відсутність соцвнеску, або відсутність соцвнеску незалежно від розміру зарплатні? Вони працюють офіційно, соцвнесок є. Якось все мутно...
фотограф вне форума   Ответить с цитированием