Привіт знаючим

Хто знає як трактується цей пункт
"двох розмірів прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб станом на кінець періоду, за який враховуються доходи, - у разі призначення житлової субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива і оплату житлово-комунальних послуг"
Ситуація така що людям які працюють погодинно (мають менше мінімального розміру оплати праці, на двох фактично біля 6000), нарахували дохід у 5200 приблизно на кожного, і субсидії немає. Пояснили що цей пункт стосується тих, в кого індівідуальне опалення і мається на увазі придбання газу для індівідуальних потреб (опалення) і вони підпадають під інший пункт нарахування доходу, а саме:
" трьох розмірів прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб станом на кінець періоду, за який враховуються доходи, - в усіх інших випадках."
Але ж якщо почитати постанову " про субсидії( якось так)" з початку, ми бачимо, що у комунальні послуги у входить:
" послуги з постачання та розподілу природного газу, постачання та розподілу електричної енергії,
постачання теплової енергії, постачання гарячої води, централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, поводження з побутовими відходами;" Виходить, при централізованому опаленні цім людям потрібні були рахувати не три, а два прожиткових мінімумів? Бо вони газ скраплений не купують, а купують у постачальника теплову енергію( комунальні послуги) Може хтось зустрічав пояснення цього пункту в офіційних джерелах? Чи все трактується за розумінням робітників організацій, які назначають субсидії? Цікаво, що в папірці просто написали - "дохід менше мінімального" а казки усно розповідали. Враховуючі контингент та компетентність робітників соцслужб у маленькому райцентрі, я вважаю, що там просто всім пофіг і ніхто не розбирався, але щоб вести аргументовану бесіду

людям потртібні якісь аргумени, щоб якось розібратися в цій ситуації.
А пункт про мінімалку дійсно дивний я почитав. Наприклад я б починав з того, що як трактувати "вони отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати, встановленої на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії;
та/або
вони не сплатили єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування ..... Я розумію це так, що крім "менш мінімалки" ще умова відсутність соцвнеску, або відсутність соцвнеску незалежно від розміру зарплатні? Вони працюють офіційно, соцвнесок є. Якось все мутно...