Стосовно банок - я вже давно перейшла на
євро, бо кришки стали такої поганої якості, що буває викидуєш при закрутці "спінером-для-домогосподарок" 1-2-3-4-5 зіпсованих, щоб одна стала на місце, і резинка не вилізла... А євро закрутив, та й на рік вистачить.
В тому році хотіла продати непотрібні банки, але просто пороздавала сусідам, звільнила полки в гаражі.
Закриваємо тільки для себе, діти нічого не беруть, інколи, коли щось сподобається. Помідори-огірки-кабачата мариновані в 1л та 1,5л, сині, аджика та салати - 0,5л та 0,75л. Як є з чого варити, то готую варення, обожнюю мікси всілякі. Соки, вино та компоти давно не роблю.
Зате я собі придумала нову "розвагу" - вже четвертий рік збираю горіхи, і відразу їх розбиваю, самі гарні половинки та четвертушки фасую по кулькам та тримаю в морозильні. Не заводиться ніяка гидота, діти-онуки беруть чищені горіхи, смажать дома та їдять. Але для такої роботи треба мати дуже сильну мотивацію.

