Показать сообщение отдельно
Старый 11.09.2018, 19:49   #1576
Марлена
Местный

Поблагодарили 50,624 раз(а) в 9,639 сообщениях
Марлена has a reputation beyond reputeМарлена has a reputation beyond reputeМарлена has a reputation beyond reputeМарлена has a reputation beyond reputeМарлена has a reputation beyond reputeМарлена has a reputation beyond reputeМарлена has a reputation beyond reputeМарлена has a reputation beyond reputeМарлена has a reputation beyond reputeМарлена has a reputation beyond reputeМарлена has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: хвойные растения в саду

Женя, пихту не советую, им нужна влажность.
Сосны, можжевелы,ели. Но с хорошим поливом и мульчированием. Сосна Витхорст может грибить, пролей фунгицидом и опрыскай крону, чуть позже стимулятором пройдись(янтарка, мегафол). У меня тоже новопосадки сосен не очень хорошо это лето перенесли, посмотрим, может все будет хорошо. Боюсь и писать что-то.

---------- Post added at 18:49 ---------- Previous post was at 18:45 ----------

[/COLOR]
Цитата:
Сообщение от Музей Посмотреть сообщение
Порадьте, як вчинити з найменшою шкодою.
Не буду довго розповідати, як так сталося, але досипали грунту в саду, щоб прикрити коріневу. Ділянка на схилі і дійсно можливе вимивання грунту з під туй та інших.
Я тепер особисто превірила ситуацію з тим грунтом і власноруч повідгрібала зайвий грунт з під рослин там, де це очевидно. А туї посаджені давно ( колір чорного посадкового грунту вже не відрізняється від коліру грунту ділянки) і я не можу зрозуміти, скільки грунту там тепер зайвого. Як визначити, наскільки повинна бути заглиблена туя в грунт?
Туи при посадке не заглубляют, сажают вровень со старым уровнем посадки. Единственно,мульчировать можно хорошим слоем. Это не скажется на деревце, т.к.мульча обычно воздухопроницаема. Но у вас мульча -отсыпка, поэтому тоже не пересыпете...
Марлена вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Jenny (11.09.2018), Музей (02.10.2018)