Показать сообщение отдельно
Старый 03.09.2018, 15:13   #15
Света Ш
Местный

Поблагодарили 4,756 раз(а) в 1,252 сообщениях
Света Ш has a reputation beyond reputeСвета Ш has a reputation beyond reputeСвета Ш has a reputation beyond reputeСвета Ш has a reputation beyond reputeСвета Ш has a reputation beyond reputeСвета Ш has a reputation beyond reputeСвета Ш has a reputation beyond reputeСвета Ш has a reputation beyond reputeСвета Ш has a reputation beyond reputeСвета Ш has a reputation beyond reputeСвета Ш has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Дым отечества. Или как бороться с соседями, устраивающими дымовые завесы на сутки

На дачах не має вивозу сміття, ні якого. Лісопосадка рядом завалена різним сміттям, аж до диванів... Палять всі безбожно. Близько неділі назад, чоловік мій "орав благим матом" до сусідів через два участка. Весь сморід, дим -стояв у мене під хатою і в хаті.І так із дня в день. Щось там грозились, на другий день з сусідами на заборі обсмоктували наші кісточки, але хоч оці дні було хоч трохи чим дихати. Чоловік може цілий день на сонці проробить, приїзжає на дачу, бо живемо літом там, а тут начинається димова завіса. І всі мовчать, бо кожен палить, не вспіли ті помідори посохнуть, вони вже їх повидерали і на цілу ніч на кострик. Зараз начнеться виноград, і листя і пагони, його ж спалить, те іще заняття.
Я майже кожен день грію воду, бо спать лягаєм пізно, та й взагалі холодною я митися не можу, тож розпалюю пічку біля душа в кінці участка. Дивлюся куди вітер, бо можна і дровами собі в хату диму надуть і підкидаю розові гілки. Вони до речі дуже добре горять, головне не охапками. Помідорні пасинки в компост, те що підозріле рубаю, в мішок і в бак сміттєвий чоловік вивозить. Все інше тільки в компост.
До роздільного сміття, тут.. не все так просто. В нас по місту стоять баки для різного сміття і даже частина людей його сортує. Але те сортування рівно до того часу, коли приїде машина і вигрузять всі оті контейнери разом в ту машину. Скільки разів я це спостерігаю зі своїх вікон)))

Сад в Озоні
Света Ш вне форума  
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (04.09.2018), Nice.helen (04.09.2018), Olga Energizer (04.09.2018), steelbeast (03.09.2018), Zaja (03.09.2018), Нина (05.09.2018), Сынуля (04.09.2018), Тихая Гавань (04.09.2018)