Показать сообщение отдельно
Старый 28.08.2018, 16:50   #1049
Олександр
Местный

Поблагодарили 4,573 раз(а) в 325 сообщениях
Олександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вредители роз.

Zaja, якщо троянди у вас взагалі ростуть і цвітуть- значить шкідників мало, і це добре.
В мене ж вирощувати троянди без відер-немає смислу. У свій час, коли почав садити троянди, мама мене відговорювала, оскільки на цій ділянці ми багато років не вирощували троянди (миші всіх зїдали, особливо за зиму). І в першої ж посадженої троянди без відра миші зжерли корінь. Потім я вирішив попробувати садити у відрах, і на практиці в більшості випадків це спрацьовує ефективно. Але не завжди. Розставатися з дорослими і пишними в цвітінні кущами, ще й пригнутими на зиму і добре перезимувавшими, по причині зїдженого мишами коріння, дуже неприємно. Тому думаю, чи є якісь ефективні відлякувачі.
А шкідкики є майже на кожній ділянці, просто в інших місцях їх, на щастя, мало.
Zaja (28.08.2018), Фиорентинка (29.08.2018)