Показать сообщение отдельно
Старый 28.08.2018, 16:22   #716
Олександр
Местный

Поблагодарили 4,573 раз(а) в 325 сообщениях
Олександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сезон 2018. Хвалимося трояндами.

Цитата:
Сообщение от OdJenya Посмотреть сообщение
... Доктор Массад как переносит солнце, не плавится, сколько дней держит цветок? ...
Женя, мій сад знаходиться на початку Карпатських гір, Львівської області, 100 км від Львова. Як і Марина написала, в Карпатах літом зовсім інший клімат, ніж в Одесі і ніж на більшій частині території України. Наприклад, в липні цього року в селищі, де знаходиться мій сад, було всього приблизно 2-4 дні без дощів. А червень місяць, на котрий приходиться перша хвиля цвітіння, у нас середньостатистично- найбільше дощів в році, в порівнянні з іншими місяцями. Тільки не подумайте, що то так добре. Через дощі троянди посилено хворіють, загнивають в бутонах, квіти не розкриваються повноцінними, сильні зливи оббивають багато квітів, холодне літо перешкоджає хорошому утворенню бутонів для повторного цвітіння і т.д. Літом часто одягаю теплий світер або куртку, оскільки сильно холодно. За це літо вище в горах і в сторони від нас вже декілька разів випадав сніг. Минулого літа на першу (саму пишну) хвилю цвітіння прийшлися три дуже сильні зливи, котрі масово оббивали квіти, і на скільки памятаю-два ураганні вітри, котрі не лише шкодили трояндам, а навіть поламали стовбури дорослих дерев, також в цей час був один град. Цього літа-просто холода, дощі і зливи, так що можна сказати-нам "повезло", в порівнянні з минулим літом. Так що щоб отримати такий результат як на цих фото, котрі показую, приходиться дуууже багато працювати.
Docteurs Massad, на скільки памятаю, жару переносить краще, ніж дощі. У мене посаджені поруч три кущі цього сорту, але наростають покищо слабо. Квіти дуже красиві, і в теплому кліматі, думаю, цвісти буде пишно. Квіти тримає в мене приблизно 3-4 дні, але з віком напевне триматиме довше.

Последний раз редактировалось Олександр; 28.08.2018 в 16:30.
Олександр вне форума  
14 пользователя(ей) сказали cпасибо:
irina s (28.08.2018), len4ik8 (28.08.2018), Moonvalley (28.08.2018), Nice.helen (28.08.2018), OdJenya (28.08.2018), tatyana.c (13.09.2018), Zaja (28.08.2018), Валентина-дачница (28.08.2018), дамада (28.08.2018), Деметра (28.08.2018), Ира (04.09.2018), Музей (28.08.2018), Нателла (29.08.2018), Фиорентинка (28.08.2018)