Показать сообщение отдельно
Старый 27.08.2018, 15:54   #706
Олександр
Местный

Поблагодарили 4,573 раз(а) в 325 сообщениях
Олександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сезон 2018. Хвалимося трояндами.

OdJenya, я думаю, що квіти на цих двох сортах таким чином (малі квіти) реагують або на жару, або на недостатній полив, або на неправильну посадку (тобто молоді кущі страждають). Інші, котрі процвіли повноцінними квітами, просто могли бути початково посаджені більш сильними кущами, або в кращі умови.
В принципі, можлива і початкова погана якісь кущів, але сумніваюся що в цьому причина.
Кущі при посадці виглядали добре? При посадці ви вкоротили гілки і обновили коріння?
Взагалі, складно робити висновки (якщо посадили по правилах і початково кущі були хорошої якості), по першому році життя. Інколи троянди в перший рік взагалі не подібні на себе, поки не наберуться сили.
Ще, наші продавці троянд, можуть весною продати саджанці поганої якості. Краще робити замовлення на осінь, по моїх спостереженнях. Якщо ви садили осінню-висока ймовірність, що саджанці були відносно хорошої якості.
ІМХО.

---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:18 ----------

Цитата:
Сообщение от BARBACYCA Посмотреть сообщение
...Если для того, чтобы не слёживался грунт, тогда в этом нет необходимости- земля рыхлая под агроволокном, кора здесь не играет роли. ...
Алла, ще будь-ласка проконсультуйте по таких питаннях.
Вірно я розумію, що при поливі (будь-яким способом) по агроволокні (максимальної щільності, чорного або білого кольору)- агроволокно добре пропускає воду до коріння рослин?
Кора на агроволокні, так розумію, воду теж не затримує?
Має значення, якою стороною агроволокна вкривати грунт?
OdJenya (27.08.2018), Zaja (27.08.2018)