Показать сообщение отдельно
Старый 22.08.2018, 15:01   #626
Ветка
Местный
 
Аватар для Ветка
 
Регистрация: 07.12.2011
Адрес: Донецкая обл,
Сообщений: 3,798
Сказал(а) спасибо: 41,599
Поблагодарили 21,087 раз(а) в 3,405 сообщениях
Ветка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Консервируем томаты, квасим и тд

Я помню своє дитинство, батьки завжди солили по діжці томатів, перцю, кавунів і огирки квашені, по мимо того мариновані в банках і майже все з"їдалося, я напиклад, дуже люблю таке кисленьке і сольоненьке, а ось як сама стала господинею, то мабуть, в сім"ї чоловіка такого не робили і він такого не їсть, тільки маринована закатка, тому так і повелось у нас, весь час намагаюсь квасити перець, огірки, позаминулого року засолила такі гарненькі помідорки в баночки-достала зимою, сама з"їла скільки змогла, все остальне викинула і ще ті банки, що залишились в погрібі, треба повикидати-не їдять і все, діти взагалі кривляться від кисло-солоного....все зрозуміло, що ми поступово відходимо від закаток-майже круглий рік в магазинах свіжі овочі, якщо гаманець дозволяє, значить і на столі вони весь рік, заморозка, сушка і т.п., але ж коли його виростив, то треба ж переробити, ось і паришся над баночками в спеку....а потім через рік викидаєш, що не спожив, такий собі круговорот марної праці.....
__________________
Я Вита и конечно же на ты.
_______________________________________
Получить можно все,только не все сразу.
Ветка вне форума  
9 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (22.08.2018), Lusenka (22.08.2018), OlGaj (06.09.2018), Red (22.08.2018), Zaja (22.08.2018), Мама Вани (22.08.2018), Нина (26.08.2018), Тиана (22.08.2018), язичник (22.08.2018)