Показать сообщение отдельно
Старый 22.08.2018, 14:57   #625
язичник
Местный
 
Регистрация: 11.09.2011
Адрес: Буча Київська обл.
Сообщений: 3,167
Сказал(а) спасибо: 2,193
Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Консервируем томаты, квасим и тд

Цитата:
Сообщение от Ветка Посмотреть сообщение
Да я все понимаю-уксус, лимонка-вредно, но как то....пока здоровье позволяет (ттт)
Я дуже вибачаюсь, але безглузде свідоме бажання знищити своє здоров'я не вкладується в жодне логічне рішення. Здоров'я ніколи не повертається- його можна лише зберегти. Вчіться на чужих помилках, цінуйте дане природою і не експериментуйте над собою...ттт.
А про консервацію чудово нижче написала пані Lusenka
Ну, хто що любить я дуже люблю томатний сік. Майже 20 років маринувала помідори, дуже смачні, всім подобались, з розсолу і перчик, і цибулька, і часник з'їдались... але пару років одна баночка за зиму( більше оцту не хочеться. І огірки тепер лише солоні закриваю, не мариную. І на капусту квашену перейшли.

А наскільки менше мороки!.. задала собі питання: консервація для мене чи я для консервації?! В спеку... дуже швидко знайшла відповідь)))
язичник вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Lusenka (22.08.2018), Zaja (22.08.2018), Нина (26.08.2018)