Цитата:
Сообщение от Ветка
Да я все понимаю-уксус, лимонка-вредно, но как то....пока здоровье позволяет (ттт)
|
Я дуже вибачаюсь, але безглузде свідоме бажання знищити своє здоров'я не вкладується в жодне логічне рішення. Здоров'я ніколи не повертається- його можна лише зберегти. Вчіться на чужих помилках, цінуйте дане природою і не експериментуйте над собою...ттт.
А про консервацію чудово нижче написала пані
Lusenka
Ну, хто що любить

я дуже люблю томатний сік. Майже 20 років маринувала помідори, дуже смачні, всім подобались, з розсолу і перчик, і цибулька, і часник з'їдались... але пару років одна баночка за зиму( більше оцту не хочеться. І огірки тепер лише солоні закриваю, не мариную. І на капусту квашену перейшли.
А наскільки менше мороки!.. задала собі питання: консервація для мене чи я для консервації?! В спеку... дуже швидко знайшла відповідь)))