Показать сообщение отдельно
Старый 22.08.2018, 08:19   #619
язичник
Местный
 
Регистрация: 11.09.2011
Адрес: Буча Київська обл.
Сообщений: 3,167
Сказал(а) спасибо: 2,193
Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Консервируем томаты, квасим и тд

При споживанні томатного соку для надання пікантного кислуватого смаку можна додавати консервований сік з мякушем антонівки чи інших кислих яблук. Отримаєте ще й пектини для виведення токсинів з кишківника. А за відсутності отрут типу оцту, цукру і вбивчої дози солі, залишки томатного соку можна давати навіть козам і курам
язичник вне форума  
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Galya_ya (30.12.2018), Irenyar (22.08.2018), kravconok (22.08.2018), NaLiKa (22.08.2018), Zaja (22.08.2018), Ветка (22.08.2018), Долорес (22.08.2018), Нина (26.08.2018)