Показать сообщение отдельно
Старый 21.08.2018, 23:08   #618
язичник
Местный
 
Регистрация: 11.09.2011
Адрес: Буча Київська обл.
Сообщений: 3,167
Сказал(а) спасибо: 2,193
Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Консервируем томаты, квасим и тд

Цитата:
Сообщение от Ветка Посмотреть сообщение
Я наверное немного тупонула и переборщила с уксусом
Зробіть томатний сік і не заморочуйтеся з оцтом. На трилітрову банку соку бажано додати пів чайної ложки солі, щоб не гірчило насіння з помідорів. Їсти- пити можна навіть дітям. Обмеження лише для схильних до подагри. Ще одна перевага- спеції додає кожен споживач за своїм смаком і можливостями організму
язичник вне форума  
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (22.08.2018), Lusenka (22.08.2018), NaLiKa (22.08.2018), Zaja (22.08.2018), Ветка (22.08.2018), Долорес (22.08.2018), евгения (22.08.2018), Нина (26.08.2018)