Показать сообщение отдельно
Старый 14.08.2018, 19:34   #599
Moonvalley
Местный
 
Аватар для Moonvalley
 
Регистрация: 10.03.2015
Адрес: Дрогобич, Львівщина
Сообщений: 887
Сказал(а) спасибо: 10,880
Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Щавель

Вирішила поділитись "рецептом" консервованих груш - чому в лапках, бо власне рецепта і немає. Спершу закривала їх цілими, але після того, як трапилось кілька перезрілих всередині і пару банок вистрілило, консервую половинками.
Все просто - груші ріжу на половинки, видаляю насіннєву камеру тощо, складаю в банки, засипаю 0,5-1 шкл. цукру (залежно від розміру банки і бажання), заливаю кип'ятком і стерилізую 40-60 хв. (залежно від банки і від твердості груш). Готовність перевіряю тонким ножем - мають бути повністю м'які. Тоді закатую і все.
Фото є тільки старе - ще з цілими. Зараз в однолітрові банки закриваю половинками. Взимку така груша - ммм...
__________________
Я Люба, на "ти"
Моя Місячна долина
Moonvalley вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (14.08.2018), kravconok (14.08.2018), len4ik8 (17.08.2018), szus (14.08.2018), Ветка (15.08.2018), Э-велин@ (17.12.2018)