Цитата:
Сообщение от Кошка Ш.
Lionel, ну может обизвествление хрящевого узла диска. Были грыжи, было больно, организм начал блокировать движение в этом отделе и привет.
И он с такой красотой к нашему модному мануальщику ездил на обострении болей. Тот ему все это дело месил (по-другому не скажу), болевой шок, отек, вроде болело меньше. К слову это вообще у Мамы Вани могут быть узлы Шморля, штука распространенная, просто у половины они живут бессимптомно и они не знают о таких спутниках жизни:))
|
Ну того мануальщика я б і сам

, я думаю що головна причина розквіту таких майстрів це не тільки надзвичайно низький рівень освіти лікарів а й тотальна реклама всяких знахарів та екстрасенсів і відповідно антиреклама науки і медицини що в додатку з низьким рівнем споживача готує вибухову суміш. Це просто якесь божевілля - замість мінімізування проблем простими методами як підібрана гімнастика, фізіотерапія тощо народ йде в аптеку і тупо купує все що там скажуть чи що сусідка сказала бо їй помогло... Проте є й хороші лікарі, які добре вчилися і знають що роблять і їх треба шукати.
Діагнози в неті ставити не будемо

але якщо є нестерпні болі то як же з ними постійно жити та ще й турбуватися про врожаї. Я сам це знаю і борюся щоразу але таке враження що люди не хочуть думати, як якесь зомбування - ну життя є всього одне і як воно проходить - тільки ж наше рішення.