Re: Зелене Святкування (флуд, интриги, расследования)
Дами, зупиніться! Не треба розділятись на "наших" і "не наших", не треба між собою сваритись. І не треба жаліти нашого Георгія - його ж ніхто ні в чому не звинувачував! Навіщо виправдовувати того, хто ні в чому не винний? Він же знає, де істина, і ми це знаємо.... ну що ви?
На мій погляд, мета і ціль цієї теми зовсім у іншому - щоб відкрилися очі на справжню мотивацію і справжні причини багатьох дій і вчинків однією людини. Тут зараз дуже просяться слова про рівень адекватності, але просили без діагнозів.
Просто, щоб навіть ті, хто вперто не хоче в це вірити, враховуючи термін і кількість постів і роки спілкування, зрозуміли як насправді виглядає ця ситуація і звідки ростуть ноги у не дуже логічних поступків.
Які теорії змов, які хитромудрі плани? Просто у людини цілком реальні проблеми, і шкода що через її надзвичайну активність на форумі і авторитет серед форумчан, через їхню тактичність і вперте небажання вірити своїм очам у надії на те, що це їм здалося, це все було приховане, тим чи інакшим чином.
мабуть, я пошкодую про цей пост, але не можу втриматись. Не сваріться між собою!