Показать сообщение отдельно
Старый 04.08.2018, 23:51   #2588
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Помогите определить сорт розы-2

Я зараз задам зразу багато тупих питань Не смійтесь, я з трояндами поки що не дружу. Крім своєї одної, яка починає уже заважати.

Для початку не відмовилась би знати що за сорт, ну просто так, для інфи. Як і все у мене, це щось старе, витривале (вижила 10 років без догляду, інші всі виродились на шиповник), однократне цвітіння. Дуже пахуча!
Кущ десь мабуть 1,2-1,4 метри в висоту. Думаю що це якась садова класика радянських часів, але я аж настільки не розбираюсь у трояндах і називаю все схоже на мою - чайна роза.

Питання.
Троянди ж взагалі бувають кореневласні? Вона дає поросль за 10-15-20 см від куща. Я можу цю поросль відкопати подружці? В неї буде те саме цвісти що і в мене?
Коли взагалі краще копати? У вересні можна? (пізніше подружка вже на дачу не їздить)
Ну і раз уже я тут, то і по догляду підкажіть коротко. Я їй не роблю нічого, буквально. Нічого не вкриваю, обробка їй дістається тому що вона під вишнею росте. Обрізала 1 раз, бо заважать почала. Її взагалі треба обрізати, щоб вона краще цвіла? Чи раз гарно цвіте і нормально почувається, просто не лізти до неї? А ягідки треба зрізати?
Пользователь сказал cпасибо:
Zaja (05.08.2018)