Цитата:
Сообщение от Сынуля
Аня, а сколько соседке лет?
|
Та десь в районі трошки за 50
Цитата:
Сообщение от Сынуля
Откуда силы, откуда столько здоровья стоять в позе с сапкой или граблями??  Она сельский житель, но это наверное не самое главное. Главное, что она это любит делать и у нее есть силы.
|
от-от, оце те ж саме! Вона каже - я люблю це все, мені не важко. І прибирати люблю, а стірать - то взагалі, цілими днями б стірала

(в ночвах!!! тягаючи воду!!!)
Дівчата, вище пости - я трошки не про те.
Ну так, в одної людини і вила забуті на городі проростуть, а в іншої і кактуси дохнуть. В англ.мові є вираз сталий - green thumb /в прямому перекладі - зелений великий палець руки

/ Так кажуть про людину, в якої є не те щоб хист до садівництва чи взагалі вирощування рослин, а от у якої все росте, при чому без особливих танців з бубном. То в принципі, я можу і про себе сказати таке. У мене легка рука, я не знаючи агротехніки і не особливо читаючи теорію можу ткнути в землю і воно приймається. Або свідомо порушую всі поради і саджу як попало, а воно виживає.
А от у мами моєї все дохне, вона спатіфілум не може втримати в живих, коли в інших він розростається за рік як скажений.
Але я не про любов до рослин і не про цю, скажімо, енергетику, коли в когось все гарно росте.
А про те, скільки людина вкалує кожен божий день, де в неї тільки ті сили беруться. І це реально виглядає так, що їй це не в напряг зовсім, вона бадьора і енергічна, думаю якби їй дали ще один город, вона б і там встигла.
А я на 20 років молодша і не роблю й 10ї частини того, і при цьому завжди втомлена і ледь уже доживаю до відпустки на наступному тижні - аж 5 днів буде, щоб город в порядок привести і відпочити