VARIKA, мабуть ще все-таки залежить від того, як швидко нігті ростуть і від кутикули.
Я вже більше тижня хожу з нюдовим, правда робила 3в1 і не закріпила зверху топом, то кінчики вже не дуже красиві, а лунки нігтя зовсім не видно. Фоткать лінь, вірте на слово
Сині-зелені-червоні видно у мене стає десь на 12-15 день, але теж не так шоб бісить прямо. А на ногах навіть соромно сказати скільки ношу вже лак

Місяця півтора мабуть

То не було коли переробить, а на тих вихідних травмувала палець прямо біля нігтя, тепер чекаю поки заживе. В люди виходжу в балетках

---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:32 ----------
прийшла взагалі-то понить
Заскочила сьогодні до сусідки, вірніше вона в хаті навпроти нас спочатку займала огород, якась дальня родичка власника. В хаті ніхто не живе вже років з 10, рази 4 залазили туди і виносили все що бачили. А це дивлюсь, вона тут вже й ночує.
Була в мене до неї справа, то зайшла. На городі - красивіше ніж в мене на клумбах, все буяє, все чистесеньке, ні билиночки нема. Помідори як зайчики, огірки врозстил і чудово плодять, каже відрами роздаю. Диньками пригостила своїми. Під городом соток 25 десь. Поросль кленка і акації вона вирубує сама. Старезні гігантські кущі винограду попідв'язувала, раніше вони валялись на землі. Старі і поламані дерева теж з зятем напару вичистили. Води в неї нема. Питну возить велосипедом в баклажках, а на прання і помиться носить через кущі з сусіднього двору. Тобто вона там ще все пере собі, висить білизна чиста. Тобто город вона не поливала навіть в засуху в червні. І у неї все! росте!! І все красиве, як з картинки! У дворі квіти, а там були страшні хащі. Та, каже, я серпом оце все вижала.
Хату відчистила, кімнату і кухню вибілила, все видраїла. Повсюди лежать такі круглі плетені килимочки, кажу ой які симпатичні - а, та це я сама в'яжу, оно ще один недороблений. Вона ще й коврики плете! А потім вона мене добила - в неї ще в Городищі дочка вагітна другою дитиною, лікарі заборонили майже все робити, так вона там ще 40 соток городу порає, двір 15 соток + готує їсті і прибирає.
А, і ще вона працює. Пів-дня, але все ж. На роботу ходить. Ну і ще багато дрібного, все не напишу, бо і так забагато.
Вніманіє, вопрос знатокам: як відшкребти свою самооцінку від плінтуса і не вважати себе лінивою жопою, що ні на шо не здатна взагалі

І як перестати охрінівати
Особливо мені дошкулили огірки і помідори. 50 метрів різниці, у мене половина здохла, половина на межі смерті. А я поливала і обробляла
Єдине, що можу сказати, мабуть таки існують справжні агроельфи. Якась ця сільска магія, коли там де я вже тричі здохла, вона і не захекалась.