Показать сообщение отдельно
Старый 22.07.2018, 12:46   #1401
Музей
Местный

Поблагодарили 2,833 раз(а) в 422 сообщениях
Музей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Где купить РОЗЫ! Наши отзывы 2

Цитата:
Сообщение от Кошка Ш. Посмотреть сообщение
Ну я вообще не очень люблю розы осенью сажать, психологически тяжело ждать до весны результата:) Кто-то не имеет возможности посадить осенью, так как рано дачу консервирует на зиму.
Для мене психологічно важко бачити, якщо троянди весняної або літньої посадки почуваються не на 5+. Я починаю їм допомагати, і всяке може статися.
Осінні посадила і забула до весни. А навеесні...вуаля! готові кущики і можливість до осені креативити перетягуючи іх по саду, раптом місце невдале, або ж просто сорт не сподобався. Я цього літа вперше купую.
Просто хочу закінчити з садком і почати жити. Тому що, так можеш все життя колупатися в землі

---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:33 ----------

Цитата:
Сообщение от Bella Посмотреть сообщение
Щоб це зрозуміти, потрібно почитати тему з початку і попередню від цього "продавця" -теж
Я утримаюся, а то ще замовлю там з десяток.
Я свій досвід "групового божевілля" отримала в далекому 2013-му, замовивши дофІгІща таких "рідкісних та дешевих" клематисів на Киевский Сад - форум хорошего настроения. Не хочу писати про той випадок, оскільки я вже не зберігаю ті файли і не було тоді прийнято все фотографувати. То лише моя проблема і мій досвід, який я особисто засвоїла.
Але психоз продовжується.
Наприклад, тут відбувається замовлення рослин від продавця, которий покупців на цьому форумі зневажає публічно.
http://www.sadiba.com.ua/forum/showthread.php?t=25872
Форумчани самі виховали цих продаванів. Своїм поблажливим ставленням до неякісного товару. Мовляв, "дешево". Ні, це не дешево. За результатом це все втридорога. Я порахувала, у яку суму мені обійшлися три клематіси, що вижили з мого замовлення. Тішу себе тим, що я дуже заможна людина, якщо купую такі дорогі, а головне рідкісні, рослини.
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
ella_lydoedka (24.07.2018), Nice.helen (22.07.2018), Zaja (22.07.2018), Кошка Ш. (22.07.2018), Лешик (02.08.2018), Лиса777 (22.07.2018), Фиорентинка (22.07.2018)