Цитата:
Сообщение от Кошка Ш.
Ну я вообще не очень люблю розы осенью сажать, психологически тяжело ждать до весны результата:) Кто-то не имеет возможности посадить осенью, так как рано дачу консервирует на зиму.
|
Для мене психологічно важко бачити, якщо троянди весняної або літньої посадки почуваються не на 5+. Я починаю їм допомагати, і всяке може статися.

Осінні посадила і забула до весни. А навеесні...вуаля! готові кущики і можливість до осені креативити перетягуючи іх по саду, раптом місце невдале, або ж просто сорт не сподобався. Я цього літа вперше купую.
Просто хочу закінчити з садком і почати жити.

Тому що, так можеш все життя колупатися в землі
---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
Цитата:
Сообщение от Bella
Щоб це зрозуміти, потрібно почитати тему з початку і попередню від цього "продавця" -теж
|
Я утримаюся, а то ще замовлю там з десяток.

Я свій досвід "групового божевілля" отримала в далекому 2013-му, замовивши дофІгІща таких "рідкісних та дешевих" клематисів на
Киевский Сад - форум хорошего настроения. Не хочу писати про той випадок, оскільки я вже не зберігаю ті файли і не було тоді прийнято все фотографувати. То лише моя проблема і мій досвід, який я особисто засвоїла.
Але психоз продовжується.
Наприклад, тут відбувається замовлення рослин від продавця, которий покупців на цьому форумі зневажає публічно.
http://www.sadiba.com.ua/forum/showthread.php?t=25872
Форумчани самі виховали цих продаванів. Своїм поблажливим ставленням до неякісного товару. Мовляв, "дешево". Ні, це не дешево. За результатом це все втридорога. Я порахувала, у яку суму мені обійшлися три клематіси, що вижили з мого замовлення. Тішу себе тим, що я дуже заможна людина, якщо купую такі дорогі, а головне рідкісні, рослини.