Цитата:
Сообщение от Bella
ее же подержать надо, пока растворять начнет.
А спиливать можно только до основы, бережно
|
Я надпилюю, вірніше просто роблю поверхню самого покриття шершавою, тоді рідина краще розчиняє гель. Сам ніготь не пиляю і не пошкоджую, знімаю лопаткою або паличкою.
Перед нанесенням нового трошки нігтьову пластину шершавлю бафом, але зовсім не сильно. Казала вище, три тижні не знаходила ті дві години щоб зробити гель, ходила із власними нігтями, то вони ну може на 10% слабкіші ніж у мене рідні були до гелю взагалі. Але - вони просто більше гнуться, а рідні ще й ламались, значно сильніше ніж зараз.
Кошка Ш. а я навпаки, через 2-3 дні перестаю помічати колір взагалі

Ну тобто 2-3 дні радію новій красі, а потім просто не звертаю уваги.
А перекрашувати кожні 2-3 дні - це якраз та причина, по якій я ходила роками без декоративного манікюру взагалі, лаком фарбувала тільки на свята чи коли зовсім нічого робить було. Сидиш, годину наводиш красоту, потім ще годину а то і дві ходиш як каліч, навіть почесаться не можеш, короче весь вечір пропав. А тут лампу вимкнула і хоч собаку чеши, хоч в огород зразу йди.
Ітого: година раз на 2 тижні (ну і плюс в попередній день година на обрізний манікюр), а підтримувати такий же вигляд із звичайними лаками - на ті ж 2 тижні це годин 6 а то і більше. Плюс із звичайними лаками в мене нігті пречудово ламалися, на місці згибів лак тріскався. Такоє... тому перестала красити їх взагалі уже давно, тільки іноді мазала всякі умні емалі (без толку).
А, і ще в мене є дефекти на 2 нігтях, із звичайними лаками їх все одно видно, навіть підкреслюють деякі, а гель все вирівнює. Гігантський плюс.