Показать сообщение отдельно
Старый 22.07.2018, 10:49   #1393
Bella
Местный

Поблагодарили 9,902 раз(а) в 1,504 сообщениях
Bella has a reputation beyond reputeBella has a reputation beyond reputeBella has a reputation beyond reputeBella has a reputation beyond reputeBella has a reputation beyond reputeBella has a reputation beyond reputeBella has a reputation beyond reputeBella has a reputation beyond reputeBella has a reputation beyond reputeBella has a reputation beyond reputeBella has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Где купить РОЗЫ! Наши отзывы 2

Цитата:
Сообщение от Музей Посмотреть сообщение
Пліз, поясніть чайнику, в чому тут фокус.
Звернула увагу на суцільний "празднік" в сусідньому топіку про купівлю фантастичних троянд за низькими цінами.
http://www.sadiba.com.ua/forum/showp...77&postcount=1
Я вище написала, що отримала троянду Dinky від Капріфоль. Вона коштує 100 грн. В замовленні, що пропонується на наступну весну, цей сорт коштує 85 грн. Різниця 15 грн. + чекати наступного року + отримати трупіки, за які потім будеш виправдовуватися перед продавцем за свої криві руки + виллєш дорогої хімії, заради реабілітації того трупіка + власна праця в нас нічого не варта. В результаті отримаєш сорт, котрий тобі і задаром непотрібен.
В чому прикол купувати на таких умовах? Чи це така нова розвага садоводів?

---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:38 ----------

Перевірила список того замовлення і знайшла іншу троянду з мого замовлення від Капріфоль - Hansestadt Rostock. ЇЇ пропонували за 85 грн. Подивилася на жалюгідні пагони, що отримували форумчани в тому замовленні. Навіщо?
Я свою придбала за 90 грн.
Якась маячня....
Щоб це зрозуміти, потрібно почитати тему з початку і попередню від цього "продавця" -теж
BARBACYCA (22.07.2018), Iris_ka (23.07.2018), Даліта (27.07.2018), Долорес (22.07.2018), Музей (22.07.2018), Фиорентинка (22.07.2018)