Показать сообщение отдельно
Старый 21.07.2018, 11:57   #2381
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: между нами, девочками

Ага, сама, при чому я ніколи не робила його в салонах))) Було ще давно три чи 4 спроби нарощування - мій організм відмовлявся носити і гель, і акрил. Нігті просто відпадали всі максимум за тиждень, без різниці чи у хваленого майстра робила, чи в якому крутому салоні. То коли пішла хвиля на шеллак, я навіть не рипалась, думала і це на мені триматись не буде.
А потім кума собі купила комплект для нігтів і зробила мені на одному нігтику на пробу, воно майже 2 тижні протрималось і я вирішила що треба брать і вчиться. Бо свої дуже тонкі і слабі, з початком огородного сезону їх просто нема. А з гелем значно краще вигляд. Нагребла всього на алі і граюся. Коли є час(((
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Lusenka (21.07.2018), Zaja (21.07.2018), Деметра (21.07.2018), Долорес (21.07.2018), Света Ш (21.07.2018), Фиорентинка (21.07.2018)