Показать сообщение отдельно
Старый 20.07.2018, 18:03   #666
Pixie
Местный
 
Аватар для Pixie
 
Регистрация: 09.03.2016
Адрес: Черкаси-Мліїв
Сообщений: 1,366
Сказал(а) спасибо: 2,842
Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Варенье, повидло и джемы

У мене сортова скоріш за все це Комета Ну або якийсь дуже подібний сорт. То з неї варення чудове, з порічки і смородини, наприклад, набагато кисліше.
При тому, що я не кладу майже ніколи цукру 1 до 1, чи тим паче більше цукру, ніж фруктів. Звичайно кладу десь 0,5ч цукру до 1ч сировини.
Але повертаючись до стартового питання - так, вона геть розлазиться у варенні. Просто я особисто до цього ніяких претензій не маю
__________________
Аня я і не викайте мені
The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is right now.
Pixie вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (25.08.2018), jull (20.07.2018), Zaja (20.07.2018), Деметра (20.07.2018), Долорес (23.07.2018)