Показать сообщение отдельно
Старый 16.07.2018, 15:41   #483
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Консервация (то, что не попало в другие темы)

А я нічого ніколи не кутаю Катаю виключно кришками твіст. І навіть не додумалась їх перевіряти, просто викидаю ті де покриття зсередини здерлося
За три роки нічого не зіпсувалось при кімнатній температурі. Правда я катаю в основному варення, соуси і ще заготовку для борщу катала в тому році - з квасолею включно. Досі стоїть, все ок. Може ікра кабачкова і рвонула б, але я її не роблю, бо чоловік домашню не їсть, а магазинну раз на півроку хай сам собі купить

Питання таке, щодня збираю огірків потрошки, шось їмо, решту в холодильник. Але за день-два явно не вистачає щоб морочитись з ними для заготовок, а по 1 баночці я катати не буду
У мене є керамічна бочечка для солінь. Якщо туди завантажувати в розсіл в кілька етапів, ну типу 2 кг залила з запасом рідини великим, а потім туди через кілька днів іще доклала 2 кг, потім ще, і поки не заповниться. Чи це я дурню придумала?
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zaja (16.07.2018), Оксана365 (16.07.2018)