Цитата:
Сообщение от Анатолий
Ну за одно и еще один фрукт. Полное созревание, когда цвет сливки становится янтарно- желтым и равномерным по всему плоду. Косточка хорошо отделяется.
|
Це Ренклод Бове.
Я сливи намагаюся обрізати по типу абрикоса - один пагін коротко (зо дві бруньки, для формування нових пагонів), один-два обрізаю на близко десятка бруньок (для наростання гілочок майбутнього урожаю). У цьому сезоні щось пішло не так :) Чи не вперше так сильно нагнулися гілки. Вже і підпорки-рогачики ставлю. Щось неймовірне! Фото 1 - наша Ренклод Бове достигає, решта фото - Гібрид Київський, рання, на смак соковита і солодка слива, а крона (гілки) і цвітіння-зав'язь по типу аличі.