Показать сообщение отдельно
Старый 10.07.2018, 21:07   #2085
Lionel
Местный

Поблагодарили 8,243 раз(а) в 1,065 сообщениях
Lionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Розовые хотелки

Цитата:
Сообщение от =marina= Посмотреть сообщение
А я всё к этой розочке возвращаюсь.
Правда информации по ней очень мало.
Сергей, можно надеяться со временем купить у Александра Анатольевича?
Інформації по ній не може бути - перші висаджені датуються минулою осінню або весною. Тому й говоримо - пишіть побажання і приєднуйтесь до тестування.

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:02 ----------

Цитата:
Сообщение от Heliophila Посмотреть сообщение
Посоветуйте, пожалуйста, где найти "Лидию Фреймане" ('Lydia Freimane'), очень-очень хочу.
А чим вона вас привабила? В свій час я в прямому сенсі корчував два кущі цього щастя, думаю вони ще й досі прикрашають територію місцевої лікарні куди я їх так би мовити "подарував". Вирощувати цю рослину можна хіба в сенсі збрання квітів на конфітюр.