Показать сообщение отдельно
Старый 08.07.2018, 12:06   #1939
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вредители и болезни пасленовых(томат, перец, баклажан)

Цитата:
1. Откуда у вас рассада покупная или домашняя? Когда была посажена? Почему она такая у вас молодая, ещё не цветет я правильно понимаю?

Домашня, насіння частково з форуму від Аннеко, 3 сорта з недорогого насіння, типу Легенда Тарасенко. Посаджена пізно і в три етапи (навіть в 4, уже майже в червні висадила збоку найслабшу розсадку), бо в цьому році катастрофічно не вистачає часу, фактично маю тільки 1 вихідний день в тиждень.
Частина, ті що пізніше висаджені на розсаду, і відповідно у грунт пізніше на 2-3 тижні - деякі тільки цвітуть, на деяких уже помідорки розміром з крупну вишню. Перші індети висаджені до 9 травня, а потім раз на тиждень висаджувала, тобто до кінця травня.
2. Вносили ли вы какие либо удобрения при посадке?
Під першу висаджену половину - золу і перепрівший навоз кінський, під останні нічого не вносила.
3. Поливаете ли вы растения и сколько?
Коли не було дощів, то поливала, старалась 2 рази на тиждень, іноді виходило 1. Скільки не знаю, кладу шланг у рядок і ллю на око. Коли почались дощі, то не поливала. За останні три тижні 1 раз полила.
4. Какие были подкормки и обработки?
Підкормка в червні по листу Чистий лист для пасльонових, потім ще через кілька тижнів гумати додавала в бак до інсектициду.
Обробки - по розсаді і після висадки уже всіх партій системний інсектицид+фунгіцид. Потім ще раз актарою і квадрісом, і оце на цьому тижні квадріс+актофіт
Це ті, що найперші висаджені.

Це я намагалась сфоткати грядки, але якось не дуже видно

А це реакція на останню обробку. Актофіт, квадріс і хелатін мікс

Последний раз редактировалось Васька; 12.07.2018 в 22:55.
Pixie вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zaja (08.07.2018), Краски Лета (08.07.2018), Мама Вани (08.07.2018), Тихая Гавань (08.07.2018)