Я трішки перелистав свої записи і вирішив зробити маленький огляд з фото, може комусь буде в нагоді.
Отже розпочну з того що зараз в центрі інтересу найбільших виробників виведення ландшафтних троянд які висаджуються масивом, цвітуть безперервно (і це не жарт) – суцвіття просто підміняють один одного, надзвичайна стійкість до хвороб і непотрібність укриття на зиму бо це невисокі флорібунди, які фактично не скидають листя восени а просто лягають на землю килимом і захищають себе самі від холоду. Весною обрізка потрібна. Перевірено на одному з сортів в наших умовах.
ТОж знайомтесь знову:
Schneeküsschen
Моя давня фаворитка
Nautica і ще
раз
Надзвичайно ніжна
Poetry і
ще раз
Вогонь як вогонь
Phoenix
Трішки інший оранж
Orangerie
Нестримна криваво-червнона трудяжка
Marondo
Постійно змінююча колір
Summer of Love
Поки неназвана
жовта Кордес (імовірно Lemon Fizz)
Щодо запахів – я вже писав багато,
Тут за нотами сильно випадає з маси
Comeback
Ще пахучі новинки
Новинка Тантау 2018 абрикосова з фруктовим запахом
Поки ще не продається Тантау
ніжно жовта величезна
Новинка Тантау 2018
Rosengrafin Marie Jose страждає порівняно слабкою толерантністю до суміші сонця і дощу, проте форма квітів унікальна і запах теж є, проте сила скоріще середня, бтони тримаються такими коробочками і не відкриваються повністю, імовірно тому.
Троянда величезного потенціалу для ландшафтного дизайну, ще не продається, але назву таку отримала не дарма.
Mini Raubritter
Назвичайно здорова витка, німецькі колеги кажуть що це Тантау, імовірно Elida, проте я сумніваюся бо вона явно випадає з усього ряду за листям і взагалі. Спостерігаю вже два роки – абсолютне здоровйя і цвітіння дійсно з голови до ніг.
невідома витка імовірно Тантау фото в #50 пості).
Ну й на завершення абсолютно чудовий, майже прозорий хамелеончик від Eve, французи вперто не хочуть продавати свої просто чудові сорти
Неназвана Eve