Показать сообщение отдельно
Старый 08.07.2018, 00:07   #1937
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вредители и болезни пасленовых(томат, перец, баклажан)

я стільки нових слів тут узнала краще б звісно не було приводу, але добре, що є кому просвітити новачків дякую
септоріоз точно був у минулому році, але наче сильної шкоди не завдав, я тоді просто пообрізала листя внизу (не знала, що це треба робити взагалі) і помідорки збирала до осені

Може тоді підкажете, які є комплексні фунгіциди з короткими термінами очікування? Бо я не можу визначитись це септоріоз, чи альтернаріоз, чи все разом
Ще подивлюсь на дію квадрису, щось поки змін не бачу, тільки чомусь сьогодні після обробки (актофіт+квадріс+хелат) самі ніжні вершечки виглядали лимонно-жовтими.

Замульчовано соломою з-під вирощування гливи. Але я її після висадки розсади гарно оприскувала фунгіцидом, та і замульчовані не всі томати, на тих що без мульчі теж були темні плями на стволиках і жовте листя