Показать сообщение отдельно
Старый 04.07.2018, 18:01   #1090
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Что мы едим? Осторожно, еда!

Нє, Нат, у мене трохи інший підхід, я все ж беру те що вигідніше, ціни порівнюю. Не люблю платити зайвого, особливо коли воно того не варте))
Плюс в моїй ситуації з магазинами (біля дому тільки базовий асортимент з високими цінами) завжди вигідніше брати великі упаковки.
Просто це все автоматично, явно не рівня Що де коли задачка. Можу слухати уважно аудіокнигу в навушниках і десь там на фоні приймати рішення. І це ще враховуючи, що я гуманітарій
Але не доходить до того, щоб рахувати наскільки дешевше вийде 1мл яйця

В той час, коли сильні світу цього і признані генії дають поради купити повну шафу однакових футболок і джинсів, щоб не обтяжувати свідомість щоденним прийняттям рішення "що вдягти" і не відволікатись від більш важливих думок, рахувати об'єм яйця, щоб зекономити пару гривень на місяць - це дивно Наче більше нема чим голову зайняти. Нє, ну може комусь і нема А мені б навчитись її відключати без сторонніх факторів.

пі.ес. А яйце до речі, магазинне, важить від 40 (навіть 35) до 70 грам, є і більші, але то вже рідкість. Це я знаю точно, бо є кілька улюблених рецептів, де яйця відміряються на вагу, а не в штуках
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Elly (05.07.2018), iiiiaaaa (04.07.2018), kravconok (05.07.2018), Деметра (04.07.2018), Долорес (04.07.2018), Кошка Ш. (04.07.2018), Олеся Ивановна (28.08.2018), Света Ш (05.07.2018)