Показать сообщение отдельно
Старый 26.06.2018, 07:19   #4051
Музей
Местный

Поблагодарили 2,833 раз(а) в 422 сообщениях
Музей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Подбираем сорта роз-2 ( продолжение)

Цитата:
Сообщение от Теtяна Посмотреть сообщение
Дівчата, допоможіть! Потрібно підібрати білі і рожеві (чи малинові, чи лососеві) троянди, які будуть чергуватися вздовж дороги. Хочеться рясно квітучих з формою квітки типу англійських і щоб у повному розпуску було видно мінімум серединки. Може, у когось вже є щось схоже. Це має бути такий трояндовий бордюр, тому прямостоячі кущі не підійдуть.

МУЗЕЙ, а як ваша Анжеліка у повному розпуску?
Анжела показує серединку, як всяка немахрова троянда. На мій погляд, це її не псує. Якщо Ви про це запитуєте. Я не очікувала, що вона мене аж так порадує. Бомба!
Але потребує сонячного місця.
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (26.06.2018), len4ik8 (26.06.2018), Oksana79 (12.07.2018), Zaja (27.07.2018), Теtяна (26.06.2018)