не бачу виводу

Коли мені цікаво було вчитись, я пройшла дуже серйозний конкурсний відбір на курси, працювала і вчилась. Вчилась дуже тяжко, бо я 100% гуманітарій, але дійшла до кінця. (а ще я дуже лінива і професійний прокрастинатор, але якщо є мотивація...) Проте півроку життя пролетіли тільки - блим - і нема півроку. 18 годин на добу за компом, бо і на хліб треба було заробляти, і домашку робити, і теорію додаткову вчити.
За тою спеціальністю повністю я не працюю, бо після курсів дійсно треба було вибирати - або працювати за гроші, або ще з пів-року самостійно довчити потрібне і набивати портфоліо безкоштовними замовленнями. А мене після такого інтенсиву ще й здоров'я сильно підвело. Але ті знання мені не раз ще пригодилися і повернулися мені з торицею. В тому числі і зараз я отримую зарплату, яка мене дуже тішить, тільки завдяки тому, що мала базу, отриману на тих курсах і розуміння як взагалі відбувається створення сайтів. Нітрохи не шкодую, що витратила стільки часу і зусиль на навчання

Шкодую тільки що трохи не вистачило сил продовжити самостійно опановувати фронтенд.
Але посил відео не тільки в тому, що треба вчитись, навіть дорослим. А у тому
чому і як треба вчитись. І що зараз можна мати IQ генія і знати напам'ять підручник чи й 10 по своїй спеціальності, але не розвиваючи Soft Skills, дуже мало шансів вигідно продати роботодавцю ці свої Hard Skills.