Показать сообщение отдельно
Старый 21.06.2018, 23:09   #1305
Долорес
Местный

Поблагодарили 1,644 раз(а) в 310 сообщениях
Долорес has a reputation beyond reputeДолорес has a reputation beyond reputeДолорес has a reputation beyond reputeДолорес has a reputation beyond reputeДолорес has a reputation beyond reputeДолорес has a reputation beyond reputeДолорес has a reputation beyond reputeДолорес has a reputation beyond reputeДолорес has a reputation beyond reputeДолорес has a reputation beyond reputeДолорес has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Где купить РОЗЫ! Наши отзывы 2

Цитата:
Сообщение от Lionel Посмотреть сообщение
Це цілком нормальна троянда яку треба по потребі відмочити, вкоротити верх на дві бруньки і садити як будь яку іншу, можливо ви бачите ще щось - хворобу тощо я не можу роздивитися кореня і місце щеплення з фото. Я не знаю до чого ви звикли але нові сорти остіна чи масада приходять від фірми часто в більш проблематичному стані. Як альтернатива - ви розпакували побачили одразу що вам це не пасує - тоді одразу назад і отримати гроші. Але бажано відслати якомога швидше. Іншого тут не дано.
Ця цілком "нормальна" троянда прийшла зі зморщеною корою(сухарик). Відмочила, обрізала, посадила.Ями для усіх троянд зроблені, як під копірку. Та чомусь від одного поставника 3 з 6 саджанця "канули в лету". Від інших "живут и здравствуют" . Сорти не нові, не рідкість. Довіряла поставнику. А про заміну сорту взагалі ніхто не повідомив і не узгодив. Не думаю, що мені повернули б кошти.