Показать сообщение отдельно
Старый 20.06.2018, 23:03   #540
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Болезни и вредители клематисов

На минулій сторінці мої фото, починалось на вид теж як світлі точечки, але потім я додивилась що то дірочки. І так, потім вони стали темніти, і темні зони збільшувались.
Я писала вище чим обробила, мобіль+інсектицид, бо кращого фунгіциду я не знайшла.
Зараз нові листочки, що вилізли уже після обробки, виглядають абсолютно здоровими

З приводу виживання і внезапних смертей моїх 17 штук.
Мон Шері приїхав з пагоном, але слабенький, посадила, той пагон здох. Він дав маленьку розеточку нових. А на днях вона повністю пропала((( Правда у мене був форс-мажор, вони стоять в ящиках на вулиці, на поки що не накритій терасі, і на тому тижні вночі їх залило там зливою так добряче. Може вимок і ще відіб'є ростки

Сумніше ситуація з Арабеллою. Замовила 4 штуки, 2 собі і 2 до осені перетримую для подружки. Саша прислав ще й п'яту, бонусом. Але вони всі були слабенькі з самого початку. Ну до бонуса я претензій не маю, він геть манесенький був. А з решти 4х штук живі 2, і то другий тільки недавно почав листя видавати. Ще одна Трітерната, теж подружкина - пустий горщик. Теж чекаю чуда.

І добре що не пожлобилась і замовила 2 Принцеси Кейт. 1 гарнюня, наростає, уже деревеніє стволик, а інша була така здихля-здихла, і як і Мон шері теж голандські пагони скинула і сиділа кілька тижнів без признаків життя. Я вже з нею морально попрощалась, а тут на днях вона видала листочки. Буде дві. А якби ця друга була б єдиною, я б дуже сильно сумувала, бо заради неї взагалі замовляла все.

Решта з перемінним успіхом, не фонтан, но бризги єсть (с). Всі перехворіли, всі вичухались, особливих досягнень не показують, але живенькі.

Отакі от пироги. Враховуючи історію Кейт, хочеться вірити що і арабели оживуть, і мон шері втретє відродиться. Ну а раптом?
11 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (21.06.2018), Fleur (21.06.2018), len4ik8 (21.06.2018), natabu (20.06.2018), steelbeast (20.06.2018), Wolfin (21.06.2018), Галина1960 (20.06.2018), Долорес (20.06.2018), Заречье Плант (21.06.2018), Мама Вани (20.06.2018), татьяна2 (20.06.2018)