Цитата:
Сообщение от iiiiaaaa
Тм Черкаська шиночка 
Но не все. Фирменная, элитная и ещё какая то вполне ничего.
|
тільки хотіла написати, але запнулась, бо то таки не тушонка а шинка в банці. Смачнюча, просто бомба, але і коштувала та, що смачна, роки 2 тому 70 грн баночка. А та шо тоді коштувала 40 - уже несмачна і з салом. Тушонка у ЧПК теж є, і теж різна по ціні, але я не фанат, тому не розбираюсь.
Згущенку я сама варю, коли не лінь, але і покупною не гребую, якщо треба зараз купити на торт. Ковбасу можу зробити і сама, і традиційну українську домашню, і типу вареної робила не раз з кур.філе. І полендвицю роблю сама.
Але це ігри для тих, в кого забагато часу і ентузіазму

Все одно магазинне смачніше, дешевше, і ключовий момент - не потребує стільки затрат часу і сил.
До того ж м'ясо я купую в магазині. Ви знаєте шо в тому м'ясі і де воно було? Я ні. От хто сам виростив свинку, та на натуркормах, та з неї ковбаску зробив, той може фукати на магазинну. А так - ті самі яйця, тільки в профіль