Показать сообщение отдельно
Старый 11.06.2018, 22:02   #287
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Покупаем продукты - делимся впечатлениями

Цитата:
Сообщение от iiiiaaaa Посмотреть сообщение
Тм Черкаська шиночка
Но не все. Фирменная, элитная и ещё какая то вполне ничего.
тільки хотіла написати, але запнулась, бо то таки не тушонка а шинка в банці. Смачнюча, просто бомба, але і коштувала та, що смачна, роки 2 тому 70 грн баночка. А та шо тоді коштувала 40 - уже несмачна і з салом. Тушонка у ЧПК теж є, і теж різна по ціні, але я не фанат, тому не розбираюсь.

Згущенку я сама варю, коли не лінь, але і покупною не гребую, якщо треба зараз купити на торт. Ковбасу можу зробити і сама, і традиційну українську домашню, і типу вареної робила не раз з кур.філе. І полендвицю роблю сама.

Але це ігри для тих, в кого забагато часу і ентузіазму Все одно магазинне смачніше, дешевше, і ключовий момент - не потребує стільки затрат часу і сил.
До того ж м'ясо я купую в магазині. Ви знаєте шо в тому м'ясі і де воно було? Я ні. От хто сам виростив свинку, та на натуркормах, та з неї ковбаску зробив, той може фукати на магазинну. А так - ті самі яйця, тільки в профіль
9 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Fleur (11.06.2018), iiiiaaaa (11.06.2018), Ветка (12.06.2018), Деметра (12.06.2018), Диана М (12.06.2018), земля (12.06.2018), Мама Вани (12.06.2018), Оксана365 (13.06.2018), Сынуля (12.06.2018)