Показать сообщение отдельно
Старый 11.06.2018, 20:41   #280
irysska
Местный
 
Регистрация: 12.05.2015
Адрес: Полтава
Сообщений: 1,875
Сказал(а) спасибо: 2,941
Поблагодарили 5,782 раз(а) в 1,746 сообщениях
irysska has a reputation beyond reputeirysska has a reputation beyond reputeirysska has a reputation beyond reputeirysska has a reputation beyond reputeirysska has a reputation beyond reputeirysska has a reputation beyond reputeirysska has a reputation beyond reputeirysska has a reputation beyond reputeirysska has a reputation beyond reputeirysska has a reputation beyond reputeirysska has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Покупаем продукты - делимся впечатлениями

Цитата:
Сообщение от Pixie Посмотреть сообщение
В принципі це все, що треба знати про залишкову кількість м'яса, яка була у ковбасі.
Аню, а зараз, ковбаса на 80% з м"яса? Чи все ж таки в більшості випадків з емульсіі зі шкіри і Ко, вироблена по ТУ.
Ні, зараз все якісне - і ковбаса, і риба і інші продукти. Тільки от чомусь другий рік від тієї ж копечної риби багато випадків ботулізму.

От тепер справді мовчу, бо я при своїй думці, інші - при своїй. Я не стверджую, що ковбаса в СССР була на 100 % з м"яса (і те, що його тирили, висловлюючись народною мовою, теж не таємниця). Но що вона була в рази більш натуральна, а не продуктом хімічної промисловості - це моя думка і так я вважаю..
І, вибач, от в що я зовсім не повірю, що нинішні виробники з іхніми ТУ в свої м"ясомісткі вироби (в тому ж АТБ, подивіться) виробляють ковбасу із мяса Як сказала Діана (правда, з іншого приводу) - ХА-ХА
__________________
Просто Ирка
irysska вне форума  
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Elenas (12.06.2018), Gusenitsa (11.06.2018), kravconok (11.06.2018), Red (11.06.2018), Ветка (12.06.2018), земля (12.06.2018), Сынуля (12.06.2018), ТатианаЯ (11.06.2018)