Цитата:
Сообщение от Pixie
В принципі це все, що треба знати про залишкову кількість м'яса, яка була у ковбасі.
|
Аню, а зараз, ковбаса на 80% з м"яса? Чи все ж таки в більшості випадків з емульсіі зі шкіри і Ко, вироблена по ТУ.
Ні, зараз все якісне - і ковбаса, і риба і інші продукти. Тільки от чомусь другий рік від тієї ж копечної риби багато випадків ботулізму.
От тепер справді мовчу, бо я при своїй думці, інші - при своїй. Я не стверджую, що ковбаса в СССР була на 100 % з м"яса (і те, що його тирили, висловлюючись народною мовою, теж не таємниця). Но що вона була в рази більш натуральна, а не продуктом хімічної промисловості - це моя думка і так я вважаю..
І, вибач, от в що я зовсім не повірю, що нинішні виробники з іхніми ТУ в свої м"ясомісткі вироби (в тому ж АТБ, подивіться) виробляють ковбасу із мяса

Як сказала Діана (правда, з іншого приводу) - ХА-ХА