Показать сообщение отдельно
Старый 10.06.2018, 23:14   #251
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Покупаем продукты - делимся впечатлениями

Цитата:
Сообщение от Анатолий Посмотреть сообщение
Ладно мы, а как же дети? Ведь они уже помешаны на этой еде. Компот из свежих ягод нет, им ситро подавай. Домашнюю курицу, съесть не заставиш, а сосиски лопают.
та ой, ми в 90х росли на юпі, мівіні (бо це була новинка і делікатес, у нас півшколи її купувало і суху жували - і це була гімназія, з дітьми далеко не бідних людей), пепсі-колах і чіпсах.
Нічого, пихтим Їмо переважно все-таки здорову їжу, багато моїх ровесників сповідують чисто ЗОЖ. Діти то є діти, переростуть.
Плюс в наш час це взагалі не вважалось шкідливим і дітям не заборонялось, а навпаки батьки раділи, коли була можливість купувати ковбаску, сосиски і т.д. А в наш час с кожної праски уже розказують про користь здорового харчування, так що думаю, наші діти будуть їсти набагато менше шкідливого, ніж ми свого часу.
Пользователь сказал cпасибо:
Elly (27.06.2018)