Цитата:
Сообщение от льоха
Подскажите , пожалуйста , у кого есть или была роза бенджамин бритен . Как она растет в полутени , а то я на росийских сайтах читал , что любит солнце , но думаю что солнце в зоне хвойных лесов и солнце в зоне степи это две большие разницы. Еще интересуют габариты куста , его сила роста и основные проблемы в выращивании. А также хотелось бы услышать его сравнение с софиз розой по условиям выращивания.
|
Дві трояндочки дуже хороші але зовсім різні. Десь вище я закидала фото Бенджаміна, це дуже великий кущ з сильною силою росту. Росте у мене в захищеному від протягів місці, і можна сказати у на півтіні. Дуже добре зимує, не накриваю ніколи. Коли дуже пекуче сонце кінчики пелюсток можуть обгоріти, та в принципі як і у всіх троянд. Софі Роуз в мене наполовину менша, а може і на більше, але дуже гарні квіти. Цвіте пишно і одна з найперших. Цього року на жаль з невідомих причин пропала, але кущу вже було більше 10ти років. Буду відновлювати сорт. Одним словом троянди зовсім різні, але дві достойні.