Заречье Плант, чогось мені здається, якщо людина пише
Цитата:
|
Далі не буду розписувати деталі її дзвінків до мене і хамських листів.
|
то очевидно (мабуть), що це не голослівно і тут явно не той випадок, про який ви пишете.
Це як треба "зірватись" щоб хамити неодноразово, по телефону і по переписці?
Я теж відмовилась від крупного замовлення, яке мені радісно хотіли вислати в другій половині травня при +28 на вулиці, хоча я очікувала його максимум до середини квітня. Якось не захотілось мені садити повністю прокинувшіся дерева по такій спеці, і ще не факт що вони з ОКС пережили б пересилку. Правда я не платила наперед, тому просто сказала що в кінці травня мені посадковий матеріал не потрібен. То, виходить, мені з поваги до продавця треба було б заплатити гроші і посадити "на авось", а раптом щось приживеться?
Та ні, дорога ложка до обіду. Не може продавець вислати в заявлені (і, що важливо!!) придатні до посадки терміни - хай не бере гроші наперед, хай пише терміни, в які може висилати замовлення, хай пропонує компенсацію чи моральну, чи матеріальну. Домовлятись треба. А не порушити зобов'язання а потім обхамити. Цьому нема виправдань.
п.с. Я теж немало працювала з людьми, причому через специфіку роботи було реально багато неадекватних і навіть істеричних клієнток. Але якщо нема чітких умов співпраці, на які можна послати
сь при конфлікті, то
сам винен треба тримати себе в руках, і вирішувати питання так, щоб не постраждала репутація.