Цитата:
Сообщение от Музей
Чуть позже изложу мою историю "общения" с продавцом с сайта www.hosta.kiev.ua В результате, я без хост и без 580 грн..
Сперва думала махнуть рукой, но затем решила, что такие "предприниматели" не должны чувствовать себя комфортно.
|
Моя історія з
www.hosta.kiev.ua нарешті завершилася.
Я таки примусила власницю цього так званого інтернет-магазину
"Hosta & Co" повернути гроші. Виявилося, що розмови та листи не діють. Але діє заява в Приват банк про шахрайські дії.
Вже наступного дня гроші були повернуті на мій рахунок.
А сталося таке.
23 квітня 2018 року я замовила чотири хости в магазині
www.hosta.kiev.ua. Після чого, я отримала на електронну пошту листа з банківськими реквізитами на оплату. Сплатила. Чекаю.
Через тиждень вирішила перевірити, чи побачили там мою оплату. Зателефонувала і несподівано виявилося, що хости "еще не наросли".
Відверто кажучи, весна в розпалі і чекати я аж ніяк не планувала. Тим більше, що 23 квітня продавчиня не могла не знати, що з рослинами є проблеми, а хости що я маю на ділянці вже ого як "наросли". Вирішила трохи почекати. Але моя клумба стоїть незавершена, а в інших магазинах я бачу безліч чудових екземплярів хост, і навіть дешевше.
Знову зателефонувала на
www.hosta.kiev.ua
Роздратований жіночий голос запитав мене, чи я здатна розуміти "человеческий язік" і пояснив, що не має часу заради мене іхати на дачу.

Це ж треба....
Я, в свою чергу, запропонувала заклопотаній "бізнесвумен" просто повернути мої кошти, щоб не мати клопоту. Мені відмовили вкрай грубо. Було таке враження, що я поспілкувалася з алкашкою, яку відволікла від банкету. Я поклала трубку.
Далі не буду розписувати деталі її дзвінків до мене і хамських листів.
Я зробила дзвінок до Привату і повідомила про шахрайські дії.
Тепер, чекаю на хости від
www.luckyflowers.com.ua