Показать сообщение отдельно
Старый 27.05.2018, 12:19   #18
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Всенародное, систематическое издевательство на тв

Цитата:
Сообщение от Мусорный Ветер Посмотреть сообщение
Сравнивать эти вещи не показатель интеллекта, а показатель отсутствия оного. Ну а то какого качества контент, так простите в нашем сегодняшнем дне другого просто не может быть.
а крім вас їх ніхто і не порівнює. Бо це те саме про божий дар і яєшню. Як взагалі можна ставити на одну полицю ТВ-контент і інтернет?

А про стедікам знову смішно Аргументація просто зачот
Тепер підіть спитайте в тій чудовій групі про агротехніку персика чи чим відрізняються різні групи клематисів. Розкажете про результати відповіді, угу. Ви б ще сходили на мамський форум спитали як перебрати двигун трактора.

А фб у людини того рівня, якого вона сама. Бо ФБ - це те, на що і на кого ти підписаний. Я підписана на пабліки по редактурі, перекладу, веб-дизайну і сео (в тому числі). І отримую з них масу корисної і ефективної інформації. А якщо хтось підписаний тільки на хіханьки-хаханьки і групи "Подслушано в..." то це його особисті проблеми
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (27.05.2018), Lusenka (27.05.2018), Sveta (28.05.2018), viol (27.05.2018), Кошка Ш. (28.05.2018)