офф. шо тут? знову бабаяга проти всіх і здорового глузду?
ТВ не дивлюся приблизно з 2009 року. І від цього почуваюся просто прекрасно

.
За останні роки тільки одне мене засмучує і турбує - як би батьків висмикнути з тенет тв-пропаганди
Інтернет у них є, комп'ютери є. Все одно дивляться і набираються звідти бредятини і брехні. Це при тому, що вони освічені і розумні люди. Але іноді як починають мені ретранслювати почуте з зомбоящика, в мене очі на лоб лізуть
Можливість аналізувати інформацію і
вибирати те, що попаде тобі в голову подарував людству інтернет. І ще мільйон всіляких чудових і невичерпних можливостей. Якщо хтось не вміє продуктивно і собі на користь користуватись цими можливостями, то це проблема не в інтернеті
Зібратись родиною щоб потупити в телевізор - це мій персональний кошмар

Ненавиджу, коли замість того, щоб поспілкуватись про важливе, чи хоча б поговорити просто про якісь дрібниці, вмикають ТВ і "давайте подивимся Зеленського, бо це ж так смішно"

Є в мене така частина родини, збираємось кілька разів, а то і раз на рік - так щоб усі. І замість того щоб побути родиною, дивимось в екран. В чому сенс так збиратись, я ніколи не зрозумію. Для мене це варіант, коли дійсно немає нічого спільного і нема про що поговорити.
Не уявляю, наприклад, щоб зібрались друзі і замість того, щоб теревенити, сміятись, говорити про суттєве - тупилися в ящик. А з рідними мені тим більше є про що поговорити.