Ох ми й намучились з Наташею ДНД з цими вершками-і воду доливали-і холодну і гарячу і морозили, і гріли

, а потім я винайшла для себе спосіб, як робити смачне масло взимку-просипаріровані сливки я відразу ж кіп"ячу, охолоджую і масло прекрасно взбивається за 5 хвилин, просто поколошматити його рукою-далі-отцідить сколотини, промить масло водою і усе-на бутеброд

, мені дуже подобалось таке масло-пахне кип"яченим молочком-я люблю (може комусь не подобається)....а зараз теж вирішила робити тільки топлене масло-чому-тому що вершки дуже бистро перекисають, чути кислинку в маслі-може хтось і не чує (моя сусідка бере масло і їй подобається), а превередлевая

, тому поки що так...