Показать сообщение отдельно
Старый 24.05.2018, 13:39   #2718
Ветка
Местный
 
Аватар для Ветка
 
Регистрация: 07.12.2011
Адрес: Донецкая обл,
Сообщений: 3,798
Сказал(а) спасибо: 41,599
Поблагодарили 21,087 раз(а) в 3,405 сообщениях
Ветка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Ох ми й намучились з Наташею ДНД з цими вершками-і воду доливали-і холодну і гарячу і морозили, і гріли, а потім я винайшла для себе спосіб, як робити смачне масло взимку-просипаріровані сливки я відразу ж кіп"ячу, охолоджую і масло прекрасно взбивається за 5 хвилин, просто поколошматити його рукою-далі-отцідить сколотини, промить масло водою і усе-на бутеброд, мені дуже подобалось таке масло-пахне кип"яченим молочком-я люблю (може комусь не подобається)....а зараз теж вирішила робити тільки топлене масло-чому-тому що вершки дуже бистро перекисають, чути кислинку в маслі-може хтось і не чує (моя сусідка бере масло і їй подобається), а превередлевая, тому поки що так...
__________________
Я Вита и конечно же на ты.
_______________________________________
Получить можно все,только не все сразу.
Ветка вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
fialkanata (24.05.2018), ната чутівка (24.05.2018), ТТ (24.05.2018)