Показать сообщение отдельно
Старый 24.05.2018, 10:22   #2715
фотограф
Увлеченный
 
Регистрация: 20.09.2016
Адрес: Сумская обл.
Сообщений: 304
Сказал(а) спасибо: 57
Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
а заморозить рикотту кто нибудь пробовал? Хочу как то насобирать ее и детям передать побольше
вона потім суха виходить, у страви піде, а так їсти не дуже

---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:14 ----------

Я в тому році не знав куди сметану дівати, так заморожував у пакетах. На крайняк, з урахуванням зимових цін на свіжу, їсти можна, але рідкувата після розморозки, а на креми так ще краще ніж свіжа, відходить зайва сироватка краще коли відкидаєш. В цьому році вирішив на масло залишки вершків перебивати, менше міста у морозилці займає. За місяць неспішно під пару кг вже є.
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
fialkanata (24.05.2018), George_0705 (24.05.2018), Gusenitsa (24.05.2018), Ветка (24.05.2018), ната чутівка (24.05.2018)