Показать сообщение отдельно
Старый 22.05.2018, 18:25   #2367
pacat
Освоившийся

Поблагодарили 477 раз(а) в 119 сообщениях
pacat is a glorious beacon of lightpacat is a glorious beacon of lightpacat is a glorious beacon of lightpacat is a glorious beacon of lightpacat is a glorious beacon of light
По умолчанию Re: Болезни, вредители яблонь и груш

Цитата:
Сообщение от Лешик Посмотреть сообщение
Прошу прощения, пан расаt, но совершенно не согласна, что в современном мире можно обойтись без химобработок. ... И не поверю, что рак и ржавчину можно было победить без химии.
Такого не стверджую Навпаки ж, я зазначив, що "альтернативи хімобробкам немає, і це об'єктивно", щоб їх застосовувати. Я лише виклав своє бачення

А щодо чорного раку, свій досвід зустрічі з ним та фото дерева виклав в цьому пості.
З іржею на груші - поки що не боровся, просто зірвав пошкоджені листки, якщо їх серед 100 було десь 10 то не біда. Так, іржа не зникла, час від часу проявляється, однак забезпечити ідеальність листя всіх дерев не маю змоги за браком часу. Якщо ситуація з іржею серйозно впливатиме на ріст дерева - обов'язково буду шукати вирішення, в тому числі із застосуванням хімпрепаратів
Ваш досвід вивчатиму також , якщо дозволите
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
George_0705 (23.05.2018), Gusenitsa (22.05.2018), la_sonate (22.05.2018), Svetmay (22.05.2018), Бойківчанин (23.05.2018), Лешик (23.05.2018)