Показать сообщение отдельно
Старый 13.05.2018, 23:43   #2238
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

Меловін гідно виступив за країну, абсолютно не "в грязь ліцом". У нього була просто нормальна пісня, а не претензія на перемогу.
Ну... давайте чесно - нам і не потрібна була перемога.
Але і писати що це було шедеврально і що він мав перемогти, то уже занадто і не відповідає реальності. Ні, це не було шедеврально, це середній рівень, такий твердий впевнений середнячок. ІМХО.
Мені сподобалась латвійка, така ніжно-романтична, бородаті, хоч і нафарбовані данці, італійці і - несподівано - чех веселий такий хіпхопчик, гарний номер, брейк-данс. Нагадало про юність, привіт 90-ті
Кіпріотка взагалі ніяка, не розумію, чому їй давали високі бали і прогнозували перемогу.
Ну а переможців не судять. Мені не те щоб сподобалось, але це пісня дійсно у форматі Євробачення, тому мене зовсім не дивує, що вона перемогла. Вона сама прикольна і оригінальна, і пісня прикольна (крім квохтання, яке є 100% закосом під геть упороту пісню Бйорк )

А взагалі слащаво-попсові пісні євробачення - це не мій стиль музики Тому я мабуть необ'єктивна. Але ми щороку традиційно дивимося фінал, бо цікаве саме голосування.
Хоча і там випадково трапляються перли, є кілька виконавців, яких я узнала з цього конкурсу і вони мені запали в душу. Наприклад
BORKED
9 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (14.05.2018), Anneko (17.05.2018), Irenyar (15.05.2018), Moonvalley (14.05.2018), Sveta (26.05.2018), Wolfin (14.05.2018), Ветка (14.05.2018), ксюшаня (14.05.2018), Лешик (15.05.2018)