Показать сообщение отдельно
Старый 09.05.2018, 23:45   #1069
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Собака в саду(2)

Дивіться, ви уже сумніваєтесь чи зможете тримати собаку у дворі + чи зможете з нею справитись. Для тих, хто дійсно ставиться до собаки як до члена родини, не секрет, що утримання такої собачки як алабай, та навіть і німець - це дуже недешево. Якщо не кормити баландою із запахом м'яса, звісно.

Тому, якщо це не бажання завести велику собаку, тільки тому що дійсно хочете великого друга і любите цю породу, а задача виключно - "безпека периметру", то реально сигналізації + відеонагляд будуть мабуть дешевші і відразу, і щомісячно, і менш затратні по часу/силам/емоціям.
Просто як варіант це пишу.

Ми дуже сильно хотіли ще німця взяти - теж, саме для охорони - трохи пізніше, на додачу до двох наших хоббітів. Добре, що не поспішили з цим. По-перше, зараз я розумію, що це для нас не на часі з точки зору фінансів, по-друге - я уже зовсім невпевнена, що зможу тримати одну собаку на вулиці, при тому що інші дві сплять на дивані біля мене весь день (а вівчарка в домі мені теж не треба, плюс тоді все одно на дворі охорони не буде)))). Ну і по-третє, моє глибоке переконання, я вже писала - великій собаці потрібне дуже серйозне виховання. У мене зараз нема часу і сил на це. Тому, поки що, на жаль... Може щось і зміниться, але зараз виходить більше аргументів проти, ніж за. Сама думаю про техніку для безпеки.
9 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Demiga (09.05.2018), DREAM LIFE (29.05.2018), Irenyar (10.05.2018), len4ik8 (17.05.2018), Wolfin (09.05.2018), Деметра (10.05.2018), намир (10.05.2018), Олеся Ивановна (09.05.2018), Сынуля (10.05.2018)