Показать сообщение отдельно
Старый 09.05.2018, 22:20   #2217
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

Цитата:
Сообщение от Лешик Посмотреть сообщение
Так что возрастной ценз - это не так просто, имхо...
Звісно, це дуже складне питання, до якого потрібен комплексний підхід. В принципі, думаю, на нього повинні відповідати медики. ВООЗ не так давно сильно здвинула рамки вікових груп, зараз літній вік закінчується там, де ми вже звикли ставити ярлик "старість". Але старечий вік починається, здається після 80 в середньому (лінь гуглити).
І так, це абсолютно недемократично і негуманно. Не думаю, що такий ценз колись буде можливим, враховуючи загальні тренди щодо прав людини у світі.

А ще (тільки прошу не ставити це в один логічний ряд із попереднім пунктом, це просто до теми вибору майбутнього) я б заборонила голосувати засудженим до ув'язнення злочинцям, аж до кінця їхнього терміну. Бо якщо людина не може жити за законами суспільства і порушує свої обов'язки громадянина, то яке право вона має впливати на майбутнє цього суспільства? Але це теж недемократично, бггг

І про більш приємне. Про розмиття вікових рамок. Прикольний термін взнала недавно на роботі. Мідорексія. Поки що, він є тільки в англомовному світі, у нас тільки почали його використовувати. Це про жінок, яким уже за 50. Але вони не лише виглядають молодше, вони поводяться "молодше". Діти вже дорослі, кар'єра вже або повністю налаштована і не забирає майже весь час, або і взагалі - закінчилася пенсією.
І жінка починає жити цікавим, повним подій життям. Йде навчатись чомусь новому, заводить нові цікаві хоббі або повертається до тих, якими було ніколи займатись раніше, йде на бассейн чи купує велосипед, на якому в житті не їздила, починає подорожувати активно, заводить нові знайомства. Коротше - друга молодість тільки з мудрістю, досвідом і грошима.
У мене тітка рідна така. І це дуже чудово, я щиро нею захоплююсь. Отримала у 55 другу освіту, зараз працює за нею, вийшла заміж, займається спортом, виглядає прекрасно Правда я їй ще не сказала, що вона мідорексічка Почекаю, поки цей термін піде в маси

Последний раз редактировалось Pixie; 09.05.2018 в 22:25.
Pixie вне форума  
13 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (10.05.2018), Almargo (10.05.2018), Irenyar (10.05.2018), irina s (09.05.2018), Lusenka (10.05.2018), Sveta (08.06.2018), werty (14.05.2018), Wolfin (09.05.2018), Лешик (09.05.2018), Лёська (09.05.2018), Олеся Ивановна (09.05.2018), Света Ш (10.05.2018), Сынуля (10.05.2018)