Показать сообщение отдельно
Старый 08.05.2018, 12:39   #3167
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Адреса и отзывы о поставщиках 3

А мені подзвонили вчора з Еко-малини. Замовлення було 18\03. Я сподівалась отримати в квітні. Зараз спека, суша така, що не набігаєшся із шлангом, всі рослини уже давно прокинулись. Коротше, я вже й не хотіла того замовлення, бо викинути тисячу грн, а потім танцювати з поливом і рахувати втрати - якось не хочеться. На сайті недавно з'явилось таке повідомлення
Цитата:
Уважаемые клиенты, к сожалению погода в этом году не разрешит отправить все заказы сделанные Вами весной, поэтому некоторые заказы мы сможем и просим перенести на осень с скидкой в качестве извинений!
Звонять. Ми можемо відправити ваше замовлення завтра. Я кажу по-перше, третина замовлення мені вже неактуальна, а по-друге я хотіла б перенести замовлення на осінь. Чи можна забронювати мені все те, що є по моєму замовленню, але вислати восени, а не зараз? Мені навіть скидок не треба, просто перетримайте мої рослини, щоб вони не здохли при пересилці чи посадці в +30.
Виявилось, що людина яка збирає замовлення, взагалі не в курсі того, що на сайті написано про переніс замовленнь на осінню відправку.
Коротше, в результаті я так і не дуже впевнена, що моє замовлення заброньоване за мною на осінь, і що всі рослини будуть, і що ціни будуть такі самі.
Не знаю що з цього вийде, спробую в серпні не провтикати і з'ясувати.
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Galya_ya (10.05.2018), Glyceria (08.05.2018), lebedi (09.05.2018), Гизбрехт (08.05.2018), Деметра (08.05.2018), Лешик (08.05.2018)