Цитата:
Сообщение от Фома
В мене ділянка в одному районі (Макаровський) з Вашою з 8 сортів абрикоса зацвів лиш більш менш один Поліський крупноплідний, всі інші по кілька квіточок, а тепер саме цікаве: я був в розсаднику Саші Шоні, що знаходиться в с. Хотів в КиївСвят. р-ні так в нього цвітуть повноцінно всі абрикоси та персики, на моє запитання в чому секрет-відповідь правильний догляд, коли я йому сказав що йому просто пощастило  , він відповів що щастить тим хто щось робить і відправив мене в свій сад в с.Калинівка що по Одеській трасі, як що по прямій то від мої ділянки це кілометрів 20, я поїхав, блого він як раз туди їхав , і диво  там внього тежвсе в цвіту 
|
З повагою до Олександра Федоровіча, він має досвід і знання, але в него нема сада в с. Соснівка Макарівського р-а. Це село і слідуючі села Ярошівка, Томашівка знаходиться нижче за Бишів який перед Соснівкою, так от, в Бишиві абрикос цвів, а в нас ні, повторююсь не тільки в мене а у всему селі. Вишні, черешні, яблука та груші цвітуть дуже файно, тільки успівай Аленку гоняти, а абрикос, персік ні. Є в селі Чернобильскій поселок, отселенцям під лісом на горі 40 хат поставили, в них ніче не померзло навіть в прошлому травні , але вони вище стоять метрів на сто за нас, мікроклімат там такій, вітру нема, ліс закриває , і на висоті, там літом як в Ташкенті, кавуни непоганий розмір набирають. І ще хочу сказати , дві неділі назад в мене в саду був приятель А. Андрущака Василь, прищеплював дерева, казав такого Ледового побоїща ще не бачив , ніде було щепити, зрізи на деревені коричневі. Такі справи.