Як шкода, що у вас така ситуація з деревами

...боюсь сглазити, бо можливі ще й досить великі заморозки, і зав"язь може померзнути

, але на данний час в нас зовсім протилежна картина-дерева, ну просто всі, квітнуть, як сумашедші....я такої кількості цвіту вже пару років не бачила, особливо на яблунях

....абрикоси, вже звісно оцвіли і , думаю, не погано зав"язались, сливи теж гарно цвіли і доцвітають, про черешні-годі й говорити-красуні....груші-просто якісь нареченні стоять....яблуні-ранні вже квітнуть, пізні-ось-ось...персики теж гарно процвіли....Господі, дай погодку, щоб все було нормально і надалі, а нам сили і працездатності, щоб вберегти врожай від хвороб і шкідників

....
На молоденьком абрикосе от Светы, посаженом осенью 2016, было 3 цветочка, два из них завязалось

, а вот на другом- раннем, цвел всего один, но я его не нахожу, отвалился наверное, так хотелось сигналочку попробовать. Нужно срочно обработать персики и абрикосы, вычитала советы Инженерра -медян экстра+скор, можно узнать в каких пропорциях?, нужно что то добавлять от вредителей? Можно добавлять какой либо стимулятор роста или удобрения, н-р плантафол, трейфос?